Boende

Boende Höga Kusten

Höga Kusten Inland erbjuder boende för alla smaker. Här finns allt från mysiga campingplatser till lantliga hotell. Eller vad sägs om att övernatta mitt i skogen på en gammal fabod eller i en tältkåta? Kolla in på våra underbara övernattningsmöjligheter!

Hitta boende på kartan

Bo i Höga Kusten Inland

Höga Kusten Inland erbjuder boende för alla smaker. Här finns allt från mysiga campingplatser till lantliga hotell. Eller vad sägs om att övernatta mitt i skogen på en gammal fabod eller i en tältkåta? Kolla in på våra underbara övernattningsmöjligheter i Resele och Näsåker!

Tältkåta längs Ångermanälven

Att övernatta i en tältkåta tar dig väldigt nära naturen. Du kan höra fåglarna kvitra, vinden rusar genom den höga granar och en räv som ropar in i skogen.

Läs mer

Hotell Nämforsen i Näsåker

Här har du en underbar utsikt över Nämforsen och närhet till fantastiska vandringsleder.

Näsåkers camping & Stugby

Näsåkers Camping år belägen på Prästnipan ovanför Nämforsens hällristningar. I Näsåker med omnejd finns fantastisk natur, forsande älvar och fornlämningar från stenåldern.

Läs mer

Fäbodammen i Lidgatu, Näsåker

Här hittar du en restaurang och en liten mysig camping som serverar lunch och á la carte.

Omsjö camping

Campingen har en barnvänlig badplats och fina fiskemöjligheter. Omsjö är ett område rikt på naturupplevelser.

Läs mer

Villa Ragna i Tängsta, Resele

I Villa Ragna möts fred, utrymme, komfort och natur. Villa Ragna är ett typiskt svenskt fritidshus med en boyta på över 100 kvadratmeter.

Resele Stugby

Stugbyn  är ett perfekt ställe för att upptäcka vår fantastiska natur i Resele. Bra fiskevatten, fint elljusspår, vandringsleder och Hövens friluftsbad.

Läs mer

Farm Backsjöns stuga

I Farm Backsjöns stuga kan du njuta alla aktiviteter det finns året runt  som hundspann, snöskotertur, guldtvätt och även en tulpanfestival.

Björnstugan

Kom övernatta i denna fina timmerstuga och uppleva känslan av att befinna dig mitt i naturen och se hur björnar övervintrar, men samtidigt ha tillgång till tak över huvudet.

Läs mer

Mobodarna- stuga på fäbod

Har du drömt om att övernatta i en gammal fäbod? Kom och sova i Mobodarnas stugorma som är öppna som raststugor med övernattningsmöjligheter.

Stuga på egen ö

Bo på egen ö i natursköna Resele. Mitt i samhället men ändå avskilt, ligger den här sommardrömmen. Det perfekta stället för att slappna av och umgås.  Där finns ingen el men de tända ljusen, gasollampor och vedspis ute och inne ger stor mysfaktor.

Läs mer

Kontakta oss