Stuga på egen ö

En underbar utsikt över Ångermanälven och niplandskapet

Bo på egen ö i natursköna Resele. Mitt i samhället men ändå avskilt, ligger den här sommardrömmen. Det perfekta stället för att slappna av och umgås.  Där finns ingen el men de tända ljusen, gasollampor och vedspis ute och inne ger stor mysfaktor. Ved ingår i priset. Elverk finns för laddning av mobil och dator. En tank bensin ingår i priset.
Börja dagen med ett dopp från den stora badbryggan 30 m från huset. För den morgonpigge finns chans att få se bävern som bor i sjön och om man är väldigt tyst kan ugglan flyga förbi över tomten. För övrigt finns grannens kor och ibland bor det hästar på Hästön som ligger bredvid. Plus att sjön kryllar av fåglar och fisk. I sjön finns abborre, mört och gädda. Roddbåt ingår. Det är lättfiskat och metspön finns.
Stugan består av 2 rum och ett utekök. 1 sovrum med 120 säng plus en bäddsoffa för två i vardagsrummet. Extrasäng finns vid behov. Köket är ett utekök med gasolspis och gasolkylskåp. Det finns utedass och dusch finns vid idrottshallen 3 km bort för en avgift på 20 kr. Vatten levereras vid ankomst.

https://www.stugnet.se/objekt.asp?id=6504 för mer info och bokning

Bokning: Sara-Britt Edlund

Telefon:+46 70 2288284

Öppet: vecka 23 tom vecka 35

Kontakta oss