Kontakt

Kontakta oss

Höga Kusten Inland

Våra guider vill dela med sig av våra smultronställen och bjuder på äventyr- alla med sin unika specialitet. Om det är Sara-Britta som lär dig hur hennes mamma fiskade kräftor eller naturnära Daniel som visar var du hittar de finaste svamp- vi vill att du har det bra. Kontakta oss med dina önskemål, då skapar vi ett äventyr som passar just dig!

Hitta hit

Kontakt

Höga Kusten Inland

Tängsta 204
88031 Resele
Sverige

Tele: +46 (0)70 241 73 82
E-post: info@hogakusteninland.com

Hitta hit

Resa till Höga Kusten Inland går bra med flyg, tåg eller bil, Att resa runt inom Höga Kusten Inland gör du bäst med bilen. Här listar vi några alternativ om du vill ordna transport själv- men kontakta oss gärna om vi kan hjälpa till!

Flyg

Med flyget kan du lyfta från Stockholm Arlanda och 1 timme senare landa mitt i Höga Kusten. Flygplatser i närheten är Örnsköldsvik Airport, Höga Kusten Airport, och Sundsvall Timrå Airport. På alla flygplatser finns möjligheter att hyra bil för att köra mot Sollefteå i Höga Kusten Inland, och vidare längs Ångermanälven norrut.

Tåg

Med tåget kan du sova dig hela vägen till Höga Kusten för att stiga av utvilad och redo att möta områdets tillgångar. Med SJ kan du åka från Stockholm och Norrtåg trafikerar sträckan Sundsvall-Umeå. Landar du med flygplan på Stockholm Arlanda Airport tar det bara 4,5 timmar för att resa till Höga Kusten Inland (Kramfors tågstation), med gratis wifi på tåget. Självklart finns det möjligheter att hämta er från tåget!

Kontakta oss