4-dagars retreat Cleansing your body and soul

5,900.00 kr

Välkommen till ett jordande retreat med behandlingar av kropp och själ, Yinyoga och njutning med hjälp av naturens skafferi och helande kraft och insiktsfulla och erfarna värdar.

Här finner du njutning, rekreation, healing, frihet, närhet, självkänsla, energi, gemenskap och upplevelser. Här hittar du tillbaka till ditt naturliga inre och yttre.

Under fyra dagar i vackra omgivningar kommer du i nära kontakt med den läkande jorden, naturen, vattnet och ditt eget inre. Du släpper spänningar, blockeringar och traumer i kropp och själ. Du upplever varm gemenskap och får tid att reflektera. Du ges tid att känna, njuta, uppleva och vila.

Här finns plats för dig själv i form av egen tid och reflektion i enskildhet. Här finns plats för gemenskap i trygghet och tillit. Vi strävar efter att återfinna det så många av oss saknar i våra liv – den äkta och grundläggande kontakten med oss själva, med varandra och med naturen.

Vi sover i tältkåta eller kåta med utsikt över älven. Vi gör yinyoga i naturen med älven som fond. Vi vandrar och upptäcker och använder naturens skafferi. Vi renar oss till kropp och själ. Vi bastar och får personliga behandlingar där vi balanserar kroppen, släpper spänningar och frigör oss från traumer och tunga energier. Vi lär oss hur vi använder örter och växter. Vi lagar mat tillsammans och gör vårt eget te.

Juni, Juli, Augusti, September5900 kr/ person
Kategorier: , ,

Praktiskt

Antal personer: min 4, max 6.
Tid: 4 dygn/ 3 nätter
Språk: Guiden talar svenska, holländska, engelska.
Pris: 5900 introduktionspris

I priset ingår

  • Tre nätter i delat boende i kåta eller tältkåta

  • Dagliga yinyogapass och morgondopp i älven
  • Två neurobalansterapi och energihealingbehandlingar (även medial vägledning om du vill)
  • Vandringar där vi plockar örter och blommor
  • Mat och dryck – tillsammans plockar, lagar och äter vi mat från naturen
  • Fördjupning i läkeväxter – vi gör te, örtolja och örtsalva
  • Bastukväll med örter med möjlighet till yonisauna – en läkande kur för skötet
  • Spakväll med självgjorda produkter med läkeörter direkt från naturen