Din Egen Retreat-Resa

3,500.00 kr

Behöver du en helande paus? På Din Egen retreat-Resa bli du omhändertagen och får återhämtning och utvecklas i en unik holistisk anda. Du får djupt helande behandlingar för kropp och själ och mjuk yoga i kombination med vägledande samtal och samvaro i en rogivande och harmonisk miljö i den före detta prästgården i Junsele.

3500-3700 kr/ person
Kategori:

Beskrivning

Grunden för Din Egen Retreat-Resa är kombinationen av neurobalansbehandlingar och dagliga yogapass. Neurobalansbehandlingarna ger dig stabilitet och balans på ett helt enastående sätt vilket skapar förutsättningar för dig att få en helt ny och mer givande upplevelse av yogan.

Neurobalansterapibehandling i kombination med massage och/eller energihealing och traumabearbetning är en unik behandlingsform där grundorsakerna till kroppsliga och känslomässiga smärtor kan elimineras helt.

Retreatet pågår antingen från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag eller onsdag eftermiddag till fredag eftermiddag. Vi lagar och äter frukost, lunch och middag tillsammans. Tid finns för egen reflektion såväl som samvaro med övriga deltagare och anordnare.

Ingen erfarenhet av varken yoga eller neurobalansterapi krävs. Vi anpassar yogapassen efter deltagarnas förutsättningar. Vistelsen och alla yogapass är helt befriade från prestationskrav. Utmaningen är istället att prestera mindre än det Du egentligen klarar av!

Villa Lillegård är belägen i den ångermanländska byn Junsele och är utrustad med behandlingsrum, yogasal, matrum, punschveranda, kök, övernattningsrum, dusch, toalett och bagarstuga. Maten är ekologisk och närproducerad i så stor utsträckning som möjligt.

På lediga stunder kan du njuta av en brasa och en god bok, en promenad i omgivande skogar med bärplockning eller en stilla kopp kaffe och givande samtal. Det bjuds möjlighet att vi bakar vår egen pizza och lagar måltider tillsammans.

Praktiskt
Antal personer: –
Pris: SEK 3500-3900
Tid: fredag till söndag eller onsdag till fredag
Språk: din guide talar Svenska och Engelska
När kan man boka? –

I priset ingår:

Kursavgift
Två neurobalansbehandlingar
Minst två yoga och/eller meditationspass
Två nätter i dubbelrum
Frukost, lunch middag och fika
Fri tillgång till frukt, te, kaffe och vatten

I priset ingår inte resa till och från Junsele. Vi hjälper gärna till att samordna er resa, men kostnaden tillkommer.

Pris fredag till söndag: 3 900 kr/pers
Pris onsdag till fredag: 3 500 kr/pers

 

Anmälan via mail till Elaine Callicoat, elaine@dinegenresa.se tel: 0766-44 84 13 När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 700 sek. Resterande summa betalas senast 20 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.