Guidad tur i kronhjortshägnet

400.00 kr

De finns där hela tiden men de är få som får se dem. Kronhjortarna i hjorthägnet i Resele är svåra att upptäcka och ganska skygga. Med en van guide får du en otroligt rolig och spännande tur i kronhjortshägnets vackra miljö.

400 kr/ person
Kategori:

Beskrivning

De finns där hela tiden men de är få som får se dem. Kronhjortarna i hjorthägnet i Resele är svåra att upptäcka och ganska skygga.

Med en van guide får du en otroligt rolig och spännande tur i kronhjortshägnets vackra miljö. Hjorthägnet har funnits mitt i Resele i sex år nu. Det ligger vackert inbäddat bland niporna och är man duktigt på att smyga kan man komma rätt nära. I hägnet just nu finns det ca 120 djur plus kalvar. Under sommaren så är det svårt att räkna in kalvarna då de ligger och trycker (gömmer sig) i gräset medan hinden betar.

Vi börjar med en kort introduktion nere hos Sara-Britta där hon berättar lite om hägnet och vad vi kan förvänta oss av turen. Sedan smyger vi under tystnad upp i hägnet och spanar för att förhoppningsvis få en bra överblick över livet i hägnet. När vi kollat runt lite avslutar vi turen med en grillad hjorthamburgare vid en av utkiksplatserna inne i hägnet.

Praktiskt

Boka: Ring med Sara-Britta för att boka 0702288284

Antal personer: 2-10
Tid: 2-3 timmar
Pris: 400 kr per person
Språk: svenska, engelska
När: tisdag 28:e juli kl 17 och 1:a augusti kl 17
Adress: Tängsta 115, 88031 RESELE
Ta med oömma skor, beige eller gröna kläder (tänk att du ska smälta in i miljön). Om du har en kikare får du gärna ta med den också!