Jaga kronhjort i dramatisk natur

1,500.00 kr

Resele jakt & Hjort är ett familjeföretag i Resele strax utanför Sollefteå. Naturen vi jagar i är niplandskap, vilket består av väldigt branta backar. I området finns också rena betesmarker samt en del skogsområden.

1500 kr/ person
Kategori:

Beskrivning

Resele jakt & Hjort är ett familjeföretag i Resele strax utanför Sollefteå. Vi har i nuläget ca 120 hjortar plus kalvar på 47ha. Naturen vi jagar i är niplandskap, vilket består av väldigt branta backar. I området finns också rena betesmarker samt en del skogsområden.

Vi tar emot jaktgäster efter bokning under höstens gång. Max fyra personer per omgång. Det blir en heldagsaktivitet med möjlighet till övernattning om så önskas. Vi smyger ut på färdigställda pass eller arrangerar smygjakt. Alt båda. Kronhjortar är väldigt vaksamma djur så det krävs mycket av jägaren för att lyckas komma nära. Vid minsta antydan på fara sticker djuren.

Vid fällt vilt passar och flår vi djuret tillsammans. Heldag. Två pass med bryt för lunch. Då ingår lunch och fika. Vid övernattning kan middag arrangeras mot extra betalning.

Grundavgift 1500:-/person och dag. Grundavgiften ersätts med fällavgift vid jaktlycka

-Fällavgift spets 4000:-, Fällavgift smaldjur 3000:-, Fällavgift hind 6500:-, Fällavgift kapital hjort 2500:-/tagg på hornet.

-Köttpris 120:-/kg slaktvikt, styckning kan köpas till.

Praktiskt

Antal personer: 2-4
Pris: grundavgift 1500 kr
Språk: svenska, engelska
När: på hösten
Adress: Tängsta 115, 88031 RESELE