Skjutskola & Företagsevent

0 (No Review)
Junsele
From: SEK 0
0
(0 review)
Inquiry
Duration

1-8 timmar

Cancellation

No Cancel

Group Size

20 people

Languages

English, Swedish

About this activity

Kåtabyn är en naturskön plats och ligger vid Hamptjärn på Äventyrsberget i Junsele. Här kan man uppleva naturnära avkoppling i vildmarksstuk med en massa härliga skytteaktiviteter på våran mycket breda anläggning! Vi kan bygga banor för att öva inför speciella jaktsituationer tex drevjakt på vildsvin, snabba skott på anfallande björn eller ripjakt. Vår tanke och ambition med Kåtabyn är att det ska bli Sveriges roligaste skjutbana. Vi välkomnar jägare och andra intresserade att komma för att träna på realistiska mål i olika hastigheter och storlekar.

Jocke Smålänning är inte bara riksbekant tävlings- och trick- skytt. Med den moderna jakten i bakhuvudet har han utvecklat kurser i jaktanpassat kulskytte.

Shootingpartys: Vi erbjuder med våra skjutbanor ett annorlunda och mycket roligt skytte för jaktlag, kompisgäng, svensexor/möhippor eller om du vill boka din egen tid och komma helt själv för att slipa på skyttetekniken.

Priser och olika alternativ: Tidsåtgång och pris för aktiviteten varierar och beror på omfattningen. Enklast är att ni kontaktar oss eller gör en bokningsförfrågan via formuläret här bredvid så skräddarsyr vi er aktivitet utifrån era önskemål.

Välkomna!
Jocke & Lena

Highlights

  • Trickskytte av Jocke

Included/Excluded

  • Lunch om så önskas

Durations

1 – 2 hours
2 – 4 hours
4 – 8 hours
Fullday (+8 hours)
Multi day

Language

English
Swedish

Activity's Location

Junsele
From: SEK 0
Please fill in and submit the form and the seller will contact you as soon as possible.
Desired date *

Owner

Customer

Member Since

Information Contact

Email

jocke@smalanning.se

Website

katabyn.se/

Phone

070-843 05 85

en_USEnglish